Piacismeret

Hét éve dolgozunk a hazai piacon, így az IT/elektronikai szektor meghatározó szereplőinek többségével napi munkakapcsolatban vagyunk. A szektorban tevékenykedő disztribútorok, gyártók, valamint az áruházi döntéshozók számunkra jól ismert kollégák, akikkel évek óta együtt dolgozunk, így kiváló referenciákkal rendelkezünk.

Sales és marketing management

Kollégáink szerteágazó szakmai területeken rendelkeznek mindazon tudással és tapasztalattal, amely sikeressé teheti az Ön termékét is a hazai piacon. Többéves gyakorlattal rendelkezünk a sales, field-sales feladatok, marketing stratégia tervezés és kivitelezés, polcszervíz, promóteri aktivitások, merchandising, rendezvényszervezés, mystery shopping lebonyolításának területein.

Gyorsaság

Időt és pénzt spórolhat meg cégének, ha minket választ, hiszen az első találkozásunkat követő egy hónapon belül készen állunk piacra vezetni az Ön termékét vagy szolgáltatását.

Költséghatékonyság

Cégünk multivendor modell szerint dolgozik, így jóval szerényebb költségek mellett vagyunk képesek elvégezni feladatainkat, mintha az Ön cégének ezen feladatok elvégzésére alkalmaznia kéne egy rész vagy teljes munkaidős munkatársat. Áruházlátogatásaink során, perc alapú elszámolással dolgozunk, hiszen közös érdekünk, hogy minden elköltött forint jó helyre kerüljön.

Adatbiztonság

Kiemelt figyelmet fordítunk partnereink adatainak kezelése során. Így mára cégünk kiérdemelte a bizalmat, hogy egyszerre több, amúgy egymás versenytársaiként működő vállalatnak is dolgozhatunk.

Folyamatosság

Eredményes működésünk egyik alapeleme, a folyamatos jelenlétünk az áruházakban, szezonális promóciók lebonyolítása és a heti, kétheti, havi kapcsolattartás a megfelelő áruházi osztályvezetőkkel.